Lindex + Rachel Zoe = SANT

Klädkedjan Lindex lanserar vårkollektionen med hjälp av en Rachel Zoe, känd amerikansk stylist, redaktör och tv-stjärna.

Rachel Zoe har stajlat och valt ut favoriter ur klädekedjans vårkollektion. Det är första gången Lindex gör ett samarbete med en internationell stylist.
– Vi vill överraska våra kunder och valde därför att arbeta med en av världens mest kända stylister. Rachel Zoe har en unik förmåga att plocka fram den bästa stilen för varje kvinna vid olika tillfällen. Hon är internationellt känd för sin stilkänsla och vi är glada att kunna erbjuda samma inspirerande styling till våra kunder. Vi tror att kollektionen kommer bli mycket uppskattad, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex.


Den 18 april blir samarbetet synligt i kedjans samtliga butiker, 428 på 12 marknader. Kollektionen kommer också att finnas till försäljning online i 27 länder.

 

 

 


 

Tänkte  tipsa er om Rachel zoes program också för konstigt nog har jag inte gjort det innan. För er som inte vet så är Rachel zoe en känd stjärnstylist som stylar stjärnor inför galor och liknande. Hon är grym, hennes stil är helt smashing, amazing och ja hon är verkligen en av favorit styleikonerna. Har ni dåligt med inspiration så kika in hennes program som går på 3:an på söndagar klockan 11.55 om ni inte har något att göra. Det brukar ju vara så på söndagar liksom. Puss på er!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0