tips



måste ju bara tipsa om BJÖRN AXE´NS hårtoppsserum för slitna toppar
sjukt bra för håret, reparerar hårtopparna och ger det en fin glans,
kan användas i både vått och tort hår,kostade 80 kroner på kiks
sen isadoras crystel gloss,nummer 80, ger en jätte fin ljus rosa färg med
skimmer i, kostar ungefär runt hundralappen och finns överallt.

sminksätt!


här är våra sminkbälten vi har i skolan, det är ungefär
15 pänslar i ett bälte, alla som behövs för att göra en
hel sminkning även om man inte använder alla,sen har
vi även en katalog med mycket som vi får beställa genom
våran lärare, och nästan hela klassen ska beställa ett bälte
med 22 pänslar, egentligen kostar de runt 700 men vi skulle
få rabatt eftersom vi är så pass många som ska köpa! det
skulle då kosta runt 500 för oss att köpa, sjukt bra pris,
bra julklappp för tusan säger jag! :)

make a difference


det här snygga armandet fick jag när jag fyllde år
utav min syster, köpt på NK för 500 kronor, finns
lite överallt också, finns i jätte många olika färger
men personligen tycker jag svart är snyggast för
det passar till allt, finns också i mörkbrunt och det
är också väldigt snyggt, så köpköpköp!

my hair



stylist-utbildning

jag går ju stylist-utbildningen här i örebro på plusgymnasiet, aldrig gått på en så bra skola, världens bästa lärare och världens bästa klass har jag, + att man får även en macbook, deni, som vi även får sen när vi går ut, så liten o fin är den, även om jag går med dom som är 2 år yngre än mig så är det så himmla kul, jag gick dans förut på en annan skola och trivdes inte alls så bestämmde mig för att byta till något jag verkligen brinner för och jag trivs verkligen skit bra, att gå på en privatskola är det bästa som finns, vi har 3 program på skolan just nu, det är stylist,spa och butiksledning, dom har även sökt frisör och sam till nästa år,  tänkte visa lite i bloggen vad vi får göra på stylistlektionerna framöver i bloggen,kan också berätta att vi redan har stått på gymnasiemässan och haft en modevisning där med kläder från carlings, och sen stog vi och gjorde iordning modellerna i våran monter, stog även och sminkade läppar och fixade olika frisyrer på folk som ville, och den 16 december har vi en till modevisning om 80talet, jag är själv modell och ska vara hårdrockare, finns också punkare, och discotjejer och även madonna tjejer, modevisningen kommer att vara på slottet här i örebro i rikssalen, klockan 17,30 och 19.00 för skolelever och och även en 19,45 för familj och vänner, kom jätte gärna dit. Men här är lite fakta vad vi får lära oss på stylist-utbildningen.


PASSAR DET DIG?
Är skönhet och hälsa något som lockar dig? Är du intresserad av makeup, hudvård, hårstyling, nageldesign och färg- och stilanalys? Vill du lära dig mer om färg och form och färgers påverkan? Vill du kunna styla en person från topp till tå? Lockas du av att arbeta med människor och bidra till ökad livskvalitet där det inre och yttre bildar en helhet? Då är detta programmet för dig!

VAD FÅR DU LÄRA DIG?
Kurser som ingår i utbildningen är bland annat makeup, hudvård, hårstyling, nageldesign och färg-och stilanalys.Du kommer också att få lära dig grundläggande färglära som är nödvändigt för att kunna arbeta professionellt med makeup och färgrådgivning. Hur inre och yttre påverkan och faktorer kan bidra till en fräsch hud,ett friskt hår och starka naglar är baskunskaper i utbildningen. Hårbotten- och ansiktsmassage är också något du får lära dig att för att kunna bidra till andra människors välbefinnande. Undervisningen bedrivs i hälsoinspirerade former där individens egna hälsa är i fokus.

 

VAD KAN MAN JOBBA MED EFTER UTBILDNINGEN?
Efter avslutad utbildning kan du jobba på skönhetssalonger, som makeupartist på exempelvis modeshower eller fotostudier, som stylist, personal shopper eller driva eget. Skönhet och Hälsa, inriktning Stylist har sin grund i hantverksprogrammet som är ett yrkesförberedande program vilket ger dig en bred utbildning inom den växande skönhetsbranschen. Utbildningen erbjuder även högskolebehörighet.


favorit


dax att skaffa sig en ny parfym tycker jag, tröttnat på D&G, önskar mig
istället victor&rolf som luktar så otroligt gott, min syster har denna
och den håller hela dagen och luktar väldigt fräsht! så den har jag
önskat mig i julkappp av min syster! vad är eran favorit? :)

DKNY



så underbart snygga klockor från DKNY, otroligt dyra också,
men kanske som julklapp kanske? (:

RSS 2.0