Väska ifrån Nelly

599 från Nelly ♥


Mirata party jacket 299 SEK

 


Hittade denna ursnygga tröja/jacka på Gina´s hemsida, tycker den faktist va jätte snygg, lite annorlunda men ändp stilren, den blir nästan som en jacka/kavaj som man kan ha i vår, nått som måste in i min garderob är denna. ♥

Sockersöta knästrumpor


SOCKERSÖTA knästrumpor ifrån Gina tricot, dom rosa/oranga kostar 79 kronor och dom vita och svarta kostar 59 kronor, fint att ha dom uppstickande i stövlarna, även om de är lite sent för det nu, eftersom våran börjar komma! ♥

BHTOPP

Underbart snygg liten bhtopp ifrån gina tricot , den blir din för endast 99 kronor, den ska jag i allfall ha i sommar med ett vitt slappt uringat vitt linne över, love it ♥

Örhängen från H&M

 

Dom här örhängerna fick jag i julklapp av min pojkvän och jag hade önskat mig dom faktist men jag måste bara säga att dom är så sjukt snygga på, helst ska man ju ha uppsatt hår för att dom ska synas bäst, tror att dom finns kvar i butik, såg häromdagen att dom guldiga fanns kvar, kostade ungefär 60 kronor tror jag! ♥


glasfiber naglar

För två veckor gjorde sol och becca glasfiber naglar på mig och det är det som håller längst av alla metoder, och desutom tycker jag att det är det som gör de finaste resultatet också, så de är ett tips på ni som inte vill ha naglar som går av på en vecka, för det här håller verkligen jätte bra.

vi har ju kundmotagning i skolan så om det är någon som vill ha glasfiber naglar eller gele naglar eller något annat gjorda av mig eller någon annan så hör av er till min mejl adress ( [email protected] )



Färgade håret i lördags ..



I lördags färgade jag mitt hår, lite mörkare den här gången och blev jätte nöjd, jag anävder mig av Mood´s hårfärg, och den jag använder heter mörkbrun! ♥

indian inspererande hair extensions.



Kolla in Hanna Montazamis hair extensions, riktigt riktigt grymma, skulle inte vilja ha dom i jämt men någon gång, ska försöka få tag i sånna, vill ha vill ha. ♥

zara öppnar webbbuktik för sverige

Nya webbshopar öppnas ju hela tiden, men nu när ZARA öppnar upp online för oss i Sverige blir jag  i alla fall lite extra glad! Älskar utbudet, och det går liksom inte att INTE hitta något hos ZARA. Kedjan fångar trender fort som få, och låter plånboken andas lite! 3 Mars är det premiär och då går man in HÄR.


snygga billiga ringar


Lindex + Rachel Zoe = SANT

Klädkedjan Lindex lanserar vårkollektionen med hjälp av en Rachel Zoe, känd amerikansk stylist, redaktör och tv-stjärna.

Rachel Zoe har stajlat och valt ut favoriter ur klädekedjans vårkollektion. Det är första gången Lindex gör ett samarbete med en internationell stylist.
– Vi vill överraska våra kunder och valde därför att arbeta med en av världens mest kända stylister. Rachel Zoe har en unik förmåga att plocka fram den bästa stilen för varje kvinna vid olika tillfällen. Hon är internationellt känd för sin stilkänsla och vi är glada att kunna erbjuda samma inspirerande styling till våra kunder. Vi tror att kollektionen kommer bli mycket uppskattad, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex.


Den 18 april blir samarbetet synligt i kedjans samtliga butiker, 428 på 12 marknader. Kollektionen kommer också att finnas till försäljning online i 27 länder.

 

 

 


 

Tänkte  tipsa er om Rachel zoes program också för konstigt nog har jag inte gjort det innan. För er som inte vet så är Rachel zoe en känd stjärnstylist som stylar stjärnor inför galor och liknande. Hon är grym, hennes stil är helt smashing, amazing och ja hon är verkligen en av favorit styleikonerna. Har ni dåligt med inspiration så kika in hennes program som går på 3:an på söndagar klockan 11.55 om ni inte har något att göra. Det brukar ju vara så på söndagar liksom. Puss på er!

 


Jimmy Choo parfym

Vårens nyhet, en parfym från Jimmy Choo som lanseras i butik i mitten på mars.

Doften har inspiration direkt från exklusiva Jimmy Choo skor och innehåller spännande noter från Tiger Orchide, Kola och Indonesisk Patcholi. Det är nått man ska lukta på när man kommer upp på stan.


Malin åkerman

Malin Åkerman kör oversize och tighta skinnbyxor till det, vilket ger en enkel men ändå en skitsnygg outfit!

Bianco



såg dom här skorna i en blogg och dom är ju för snygga, dom kommer ifrån Bianco och kostar 1,100 kronor, lite för mycket pengar för en tjej som inte har något extrajobb och pluggar, men ibland så sker det under!

WHITNEY PORT FOR BIKBOK



Fick precis veta att Whitney Port kommer designa en gästkollektion för Bikbok. Kollektionen kommer släppas senare i år, närmare bestämt i oktober. Jag tror det kan bli riktigt bra. Stilrent, trendigt och antagligen ganska feminint. Eller så blir det något helt annat, blir i allfall grymt spännande att se när de kommer ut. Och som ni ser har hon också släppt en bok, har inte kollat upp om den har släppts i sverige än men det tror jag inte, får kolla upp det för den skulle jag vilja ha!

Frisyrer för alla längder



Inbakat

Du behöver: Hårnålar.

 

Den här frisyren är lite inspirerad av antikens Grekland och fungerar lika väl på bröllop som till vardags. Dock kräver den lite fingerfärdighet.


Gör så här: Dela håret i mittbena, ta sedan håret längst fram och gör en inbakad fläta på vardera sida om huvudet. Gör fler vanliga flätor lite varstans i håret. Samla håret i en slarvig knut och fäst ordentligt med hårnålar.


Tips: Om du inte är så skicklig på inbakade flätor kan du be en kompis om hjälp eller göra vanliga flätor som du fäster upp på sidorna.

 

 

 

 

Romantisk

Du behöver: locktång, hårnålar, hårspray

 

Alla passar i en mjuk håruppsättning och du behöver faktiskt inte ha särskilt långt hår alls för att få till denna frisyr.


Gör så här: Börja med att locka hela håret, kamma sedan försiktigt ut lockarna. Dela upp håret i två delar: överhår och underhår. Ta underhåret och fäst det löst i nacken. Dela överhåret i mittbena och fäst sedan slinga för slinga bak på huvudet så att de täcker knuten där bak, låt gärna ändarna hänga löst. Spara några slingor som får hänga fritt. Spraya hela håret.


Tips: Det är lättare att sätta upp håret om det är lite smutsigt.

 

 

Stram knut

Du behöver: löshår, hårtofs, glansspray och hårnålar.

 

En populär frisyr har blivit den enorma knuten. Men bara för att du inte har tre meter hår, betyder det inte att frisyren är omöjlig för dig. De flesta och även hollywoodstjärnorna, använder sig av löshår.


Gör så här: Kamma håret blankt, samla upp det och gör en stram tofs högt upp på huvudet. Om håret är långt, lindar du håret till en knut och fäster med en hårnål. Ta sedan  löshår och linda det runt tofsen. Fäst ordentligt med hårnålar, spraya med glansspray.


Tips: Det finns billiga syntethår som fungerar utmärkt till uppsättningar.

 

 


Ränderna går aldrig ur



Nått som fortsätter komma i vår är ränderna, själv tycker jag att det räckte med förra året, och jag tror inte jag kommer att köpa någon mer randig tröja, har några stycken i garderoben sen förra året som får hänga med i år igen!

( och kom ihåg ränder gör så att du ser bredare ut än vad du är )

vagabond ala 70-80 tal




VAGABOND. vagabonds vårkollektion -  70- eller 90-tal, höga eller låga klackar, feminina silhuetter eller "boyfriend shoes”. finns något för de flesta. Säger bara en sak: dom här skulle vara jävligt snygga i vår även fast jag tycker dom är lite småfula.

Stadens modevecka




Veckans  höjdpunkt

GUCCI. Efter London tog Milano över stafettpinnen. Stadens modevecka sparkades igång under gårdagen och fortsätter till och med 28:e februari. Bästa visningen hittills står helt klart Gucci för, med de färgade pälsarna, transparenta kjolarna, solglasögonen och fjäderprydda frisyrerna, i love it ♥


Följer förra årets mode in i detta årets mode?



Vad tycker ni om träskor, nja fallar inte riktigt mig i smaken men kan vara jävligt snyggt på sommaren faktist,och förra året var ju träskor en stor hit, kanske i år med ser det ut som, dom här va inte så fula dock, fast det som stör mig är fransarna faktist, om dom inte skulle sitta där ja då kanske jag faktis hade slösat 399 kronor på detta skor. Finns på H&M!!

Brown Is The New Blond


JA, varför inte färga håret brunt, jag har alltid varit blond och för några månader sedan frägade jag det brunt och trivs med det otroligt mycket, först trodde jag aldrig det, och nu har jag inga planer på att bli brunhårig igen, så våga chansa lite, du kan alltid fräga tillbaka , och kom ihåg, de är bara hår det går alltid att fixa.♥

Underbar väska ifrån prada

Något man kan drömma om att få köpa är denna väska ifån prada, tycker färgen är helt underbar och alla små detaljer också! aa drömmmm vidare alexandra.

väska från gina tricot 299 kronor.


Dagens finaste helt klart, älskar stora bra väskor man kan få plats med allt i , och eftersom jag har en skoldator så passar denna väska utmärkt, så den tänker jag investera mig snart, den kommer från gina tricot och kostar 299, som hittat! ♥

barnfrisyer



När vi gick i 1an fick vi öva på barnfrisyser eftersom vi skulle till ett köpcentrum och göra barnstyling
och här är ett hårknep, jag blev ju ganska söt faktist, kom ihåg att jag är brunhårig nu! väldigt lätt att göra också, man delar upp håret i mitten sen sätter man varsin toffs och sen flätar man och sen tuperar man lite lätt i slutet och sen virar man bara runt och fäster med en hårnål, :)

stylist lektion, nylonströmpa.



i skolan tränade vi på frisyser med nylånströpma och bomull i , såhär blev mitt resultat.

lumene smile booster lipstick 50 kronor, jippi.



Kolla in extrapriset just nu på dessa läppstift, måste in och köpa ett rosa och ett apprikost.
passa på passa på. finns på lindex btw

Belle Noel by Kim Kardashian


Kim Kardashian släppte nyligen en smyckes-kollektion som heter Belle Noel by Kim Kardashian. Personligen tycker jag inte att kollektionen är något speciellt, däremot dessa hårsmycken var lite coola, skulle jag nog kunna inskaffa mig ett.

Så hittar du snyggast nyfärg till dina läppfärg



Om du har bleka läppar så passar du bra i nyanser som går i beige, ljus korall gammelrosa och knalligt rött.

Om du har mellanljusa läppar så är du extra snygg i brunt,knalligt rosa,orange och varmröda nyanser

Om du har mörka läppar så passar du bra i nyanser som går i choklad, djupt rött,plommon och russinrött.

så kolla nu i spegeln och se vad du har för färg på läpparna och testa olika färger som du passar i!

Förstärk din ögonfärg!

Framhäv din egna ögonfärg med hjälp av kontrastfräger!

Blå ögon : ser mer djupblå ut av varma färger som röd-brunt,brons och aprikos

Bruna ögon :
blir både mörkare och brunare med hjälp av blå,grå,gröna, och rosa skuggor'

Grå ögon :
förstärks och framhävs med skuggor i gylelene toner.

Gröna ögon : blir mer intensiva med brunt eller lila och närmast guldbruna med hjälp av blå skugga.

Så lägger du den perfekta eyelinern.




Svårt att få till den där perfekta vingen med din flytande eyeliner?

  • Det är svårt att få till en rak linje i en enda svepande rörelse , så istället för att kämpa med en darrande hand,måla först små prickar med eyelinern i den riktning som du vill ha linjen, se bara till att du gör prickarna lika smala eller tjocka som du vill att den färdiga eyelinerlinjen ska vara, sen binder du ihop prickarna med eyelinern och så att du täcker prickarna och får till en jämn linje, nu är du klar :)

problem med elektriskt hår?


Mitt hår blir ofta elektriskt nu på vintern, men jag har ett tips på att dämpa det :

Lösningen heter hårserum, ta en klick i handen, ungefär lika stor som en femtioöring och gnugga händerna mot varandra, det värmer upp serumet och ger en bättre effekt, sen appliccerar du serumet i topparna eller längderna, var noga med att undvika hårbotten, eftersom det feta serumet kan få håret att se fett ut, skulle det hända , då tar du bara en borste och bortar ur serumet och spraya på lite torrschampoo.


Rätt spray till rätt frisyr



VILL DU HA :

En frisyr som håller hela kvällen
: leta då efter sprayer märkta " extra strong" "ultra strength" eller " freeze"

Hår med flexibelt stöd
: välj då en spray med svag eller medium stryka.

Glammigt partyhår
: då ska du köpa en glitterspray.

Volym volym volym
: då ska du köpa en volymspray som är inriktad på att lyfta hårrötterna.

En frisyr som klarar fukt
: en spray som motverkar fukt är ett måste.

Hållbara lockar
: en saltvattenspray blir då din bästa vän.

bort med frissigt hår!

Har du precis blivigt klar med din håruppsättning när du upptäcker några uppstickande hårstrån?

  • Ta fram en stor puder eller rougeborste och rengör den noggrant med hushållspapper eller en handduk
  • Spruta hårspray på sminkborsten och dra den sedan över de frissiga hårstråna i riktningen de växer, tryck  lite försikigt och sen är det klart! lätt som en plätt.


förkyld? jag har hittat knepet som tar bort det.



Är du förkyld och näsan bara rinner precis som mig just nu, då har jag hittat en knep som jag ska testa ikväll.

  • Koka upp ditt favoritte och blanda i naturliga ingridienser som lindrar symtomen, prova tex att blanda i timjan.som har en antikbaktriell och slemlösande effekt, eller varför inte mynda som är rena dynamiten mot envisa bakterier, och glöm inte honung och c-vitaminladdad citron.

klänning till pg awards.


Hittade den här klänningen på nelly, den skulle jag kunna tänka mig ha på galan!
ska leta vidare och kolla på stan och så, vill inte köpa en för dyr klänning som jag inte kommer att använda någon mer gång, men den på bilden skulle man ju kunna ha i sommar också! ♥

återfukta med vaselin


Återfukta ögonfransarna lite då och då med vaselin. Bäst är att göra det på kvällen innan man går och lägger sig. Ögonfransarna får då fukt och näring, vilket kan behövas om man som tjej använder mascara varje dag.

fylligare läppar



Miniguide till fylligt plutande läppar

1. för ett extra bra resultat bör du använda en läppenna,den får övriga produkter att sitta bättre och förhindrar att de flyter utanför kunturen, välj en neutral, beige nyans som smälter in med din hy och måla strax utanför läpplinjen för en förstorande effekt.

2. Glans och ljusa färger förstorar och glitter förhöjer effekten yttligare, välj därför ett ljust gloss med massvis med skimmer i som du placerar till mitten av munnen, smack!

flätor



Fick en fråga med om att : har flätor sönder håret?

SVAR : nej, det är inte sant, om du inte har flätat så hårt att blodcirkulationen slutar fungera, men om du har håret i strama uppsättningar riskerar du att hårstråna blir skörare och bryts lättare, men du skadar inte själva hårsäckarna på sikt, skäm bort dig med en hårinpackning då och då,så skyddar du hårstråna mot slitage.

överdosering


  • Om du råkar överdosera stylingprodukter i håret behöver du inte svära och ta fram duschslangen, gör så här istället.
  • För mycket hårspray - borsta håret,de flesta moderna hårsprayer går att borta ur enkelt.
  • För mycket glansserum - spraya med hårspray, det torkar upp den överflödiga oljan.

citron i håret

 

svenska kvinnor har använt citron i håret ända sedan fruken blev vanlig i sverige, citronsaft i håret gör så att solen bleker det snabbt och skonsamt, men de gör också så att håret torkar långsammare, så om du ska utomlands så kör på citronsaft i håret några dagar innan om du vill ha lite ljusare slingor!


balsam = bodylotion


Visste ni att vanligt hårbalsam fungerar utmärkt som body lotion, men inte tvärtom,bra att veta om utrymet i resväskan sviker. :)

tvätta rätt



  • Massera hårbotten när du tvättar håret, det ökar blodcirkulationen
  • Tvätta inte håret i för hett vatten, det kan torka ut håret, hett vatten är en av de vanligaste orsakerna till torrt och frissigt hår.
  • Om du regelbundet färgar håret ska du låta ditt balsam sitta i så länge som möjligt för att stärka håret.
  • Börja i hårtopparna när du applicerar balsam, jobba dig in mot mitten, om du får för mycket balsam i hårbotten ser ditt hår fett och tungt ut.
  • Även om du tvättar håret varje dag ska du schampoonera håret två gånger, den första omgången tar bort smuts och produkter, andra gången får håret nytta ac schampots ingredienser.
  • Skölj håret med kallvatten, det stänger hårstråna och gör håret glansigare.
  • När du torkar håret, gnugga aldrig håret med handduken, krama ut vattnet och linda in håret i en handduk som suger upp fukten.

fett hår?

Får du fett hår bara dagen efter shampoonering? Se över ditt shampoo, det är nämligen så att shampoot kan vara boven i dramat. Budgetshampoon man köper i affärerna innehåller oftast silikoner, vilket tynger ner håret och kan göra det väldigt fettigt.

Jag köpte tillexempel ett shampoo och balsam i märket Syoss för någon vecka sen och märkte direkt att mitt hår blev ovanligt fettigt snabbt. Kollade innehållsförteckningen och såg att shampoot innehöll silikoner. Hur kan jag se det då? Jo, allt som slutar på -cone är någon form av silikon.

- Tänk på att frisörprodukter också kan innehålla silikoner!



shampoonering



Tänk på att alltid tvätta håret 2 gånger. Vid första shampooneringen tvättas smuts och stylingrester bort, andra shampooneringen tvättas håret helt rent.

Tänk på att när shampoot löddrar, har håret blivit rent. Och ju mindre det löddrar, desto skitigare är håret. Det är därför man inte får upp lika mycket lödder vid första shampooneringen.


tips

 

För att få ett lent och fint hår efter shampoonering är det viktigt att alltid avsluta med balsam. Balsam stänger fjällskiktet (hårstrået) vilket gör att håret lägger sig åt rätt håll, alltså neråt.

Ett tips är att låta balsamet verka i några minuter och skölja av med kallt vatten. För att inte skada håret är det alltid bäst att låta det självtorka.


gele



när vi hade stylist tävling tema vinter gjorde vi naglar på våran model, vi gjorde gelenaglar, men målade med vanligt nagellack, och dutta på det blåa med en sminksvamp. vart väldigt bra, eftersom vi kom två:a i hela tävlingen.

bubbelrooom



hur snygg är inte denna väska från bubbelroom? ,mycket mycket snyggare än orginalet längst ner! och H&M kommer snart komma ut med en nästan likadan, ska försöka få tag i bilden och visa, den kommer kosta 599 kr och är vitt upptill med dragkedja i mitten!

michael kors


michael kors har nu designat ett iphone skal kombinerat med en plånbok och korthållare, kostar 750 kronor, love it ♥


stilleben



älskar verkligen att göra stilleben, och det är alltså att man tar kort på saker tsm, som på bilderna, oftast ser man det i modetidningar, kolla i era tidningar och kolla igenom om ni ser nått stilleben, oftast gör man det, tycker vissa kan bli så grymt snygga! hittade inga bättre bilder så som här är inte så jätte snygga tycker jag men dom funkar för att kunna visa vad ett stilleben är för något.


helene falks stylistutbildning





om det är nått jag skulle vilja göra efter jag slutat gymnasiet är att gå helene falks stylistutbildning, där får man

- grunderna för styling
- bygga stilleben , love it
- styla någon med få medel under tidspress
- besök bakom kulisserna på en tv- inspelning
- vad en fotograf förväntas av dig som stylist
och massa massa mer!

Det är en privat utbildning som skapats och undervisas av ingen annan än Helene Falk själv – en av Sveriges längst verksamma, mest etablerade och respekterade stylister. Helene har framför allt sysslat med stora TV-produktioner som Idol, Körslaget, Så ska det låta, Let’s Dance… You name it, hon har antagligen gjort det! Utbildningen är Helenes sätt att dela med sig av sina värdefulla erfarenheter, inte bara inom TV-världen utan även styling för tidningar och magasin. I början på nästa år är Helene dessutom aktuell som domare och lärare i Kanal 5s webbtv-program Stylisterna, tillsammans med systrarna Fahrman! Deltagarna kommer alltså att gå en variant av den utbildning jag gick. Ska bli så himla kul att se!

Vad kostar den?

Som de flesta privata utbildningar kostar den pengar, närmare bestämt 25.000 kronor. Det kan svida, men man får ha i åtanke att en sådan här utbildning kan vara ovärderlig sett till vad man tjänar i erfarenheter. Modebranschen är tuff och kanske mer konkurrenskraftig idag än någonsin. Därför kan Helenes Stylistutbildning vara en värdefull entrébiljett till en skyddad värld.



När och var är utbildningen?

Utbildningen hålls i Stockholm, något annat hade väl tyvärr varit omöjligt här i Sverige. I Stockholm finns kontakterna, kontoren och kläderna man kommer att behöva som framtida stylist. Majoriteten av lektionerna hålls i ett klassrum på Östra Real (Karlavägen), men man besöker även fotostudios, kostymförråd och presskontor. Eftersom man ska hinna plugga/jobba samtidigt som man går utbildningen är lektionerna endast en gång i veckan (torsdagar) á tre timmar per gång. Totalt sett är det 12 intensiva lektioner.



Vad lär man sig?

lära sig knep och problemlösningsmetoder samt att få höra riktiga historier hämtade ur verkligheten är det som  Likaså att lära sig de rent praktiska aspekterna av yrket, hur man tar emot ett uppdrag eller försöker sälja in sina egna idéer, hur man gör när man lånar kläder hos presskontoren, kort sagt: vad som egentligen förväntas av en professionell stylist. Att lära sig om rutiner och tillvägagångssätt ger en inblick i yrket som antagligen hade varit betydligt knepigare att skaffa sig på egen hand. På samma sätt är de praktiska övningarna guld värda! man får bland annat ställa upp och fotografera stilleben, förbereda ett stylingförslag för någon känd person, styla ett eget modereportage som visas upp för CHICs modechef Hulda Andersson, genomföra uppdrag i ett kostymförråd och praktisera under inspelningen av Så ska det låta.

Stort fokus ligger även på att bygga upp ett mentalt referensbibliotek. Kursboken Vintage av Marie Birde redogör för varje årtionde ur 1900-talet, dess kännetecken, viktiga designers att känna till och vad de förknippas med. Du får även lära dig att se och känna skillnad på olika material och tyger, lära dig storlekar och öva in viktiga termer när det kommer till plaggtyper och snitt. Allt för att vara så påläst och beredd som möjligt! Vet du egentligen vad du ska leta efter om du blir ombedd att styla ett reportage i 30-talsstil? Vem var egentligen Elsa Schiaparelli? Hur skaffar du en frack till en man som inte är riktigt säker på vad han har för storlek och inte kommer att hinna prova den på förhand? Ser du skillnad på chiffong och satin? Mycket handlar rätt och slätt om mode- och designallmänbildning. Rätt så basic, men även den som anser sig påläst kommer att lära sig nya saker!

Slutligen går det inte att understryka nog att stylistyrket kräver många egenskaper som i stort sett är omöjliga att lära ut. Du måste ha en egen instinkt, en fingertoppskänsla – både för mode och kläder, men kanske ännu viktigare för människor och sociala sammanhang. Du måste kunna presentera dig själv väl, vara en fena på att nätverka och vara duktig på att lyssna till andras behov. Vad utbildningen kan göra är att ge dig kött på benen, självförtroende att våga mer och insikt om vad du behöver arbeta mer med.



Vad händer sen då?  (från en tjejs blogg som gått utbilningen. )

Som med allt här i livet finns inga garantier! Stylistutbildningen är ett gyllene tillfälle att komma närmre sin dröm, men hur få eller många steg du tar är helt och hållet upp till dig själv. Du kommer att kunna knyta kontakter, skaffa dig både erfarenheter och möjligheter, men vad du sedan gör av dem kan ingen annan råda över! Branschen är, som sagt, både tuff och snårig – men mitt tips är att inte bli nedslagen av konkurrensen utan låta sig själv inspireras! Jag har fått så otroligt mycket drivkraft bara genom att se vad mina klasskamrater tar sig för. Vare sig det handlar om att styra upp en plåtning för den egna portfolion eller landa ett ”riktigt” jobb. Isabelle Håwi och Madelene Billman är två tjejer som gick utbildningen terminen innan mig och har lyckats skaffa sig en hel drös roliga uppdrag på mindre än ett halvår. Det är otroligt kul och inspirerande att få se att det faktiskt inte är omöjligt att lyckas! Än vet jag inte var jag själv kommer att hamna, men ett som är säkert är att jag aldrig ångrat en sekund att jag gick utbildningen.




dress

UNDERBAR klänning, skulle tänka mig att ha denna på PG awards, men vet tyvär inte vart den kommer ifrån, synd va!!! nej men ska försöka leta efter en gala klänning snart eftersom våran skola anordnar en åt oss, pg awards.


skickat hem

skickade precis hem denna bok, skönhetsbibeln som handlar om :
I Skönhetsbibeln delar Karina Ericsson Wärn med sig av allt du behöver känna till för ett snyggare jag. Grundligt går hon igenom hela kroppen från håret ner till tårna. Hur du blir av med celluliterna, lägger en perfekt foundation och döljer skavankerna med concealer. Men också hur du framhäver ansiktet med rouge och ögonen med ögonskugga, plockar ett par välformade ögonbryn och lägger på ett läppstift som sitter länge. Och självklart, vilka redskap du ska använda.

Men eftersom skönhet inte alltid är naturlig har det fejkade också fått visst utrymme, som hur du blir perfekt brun utan sol, får ett bländande vitt leende, blir av med rynkan mellan ögonen eller förlänger din korta page till lördagens party. Dessutom får du en uppsjö tips och råd om de bästa skönhetsprodukterna.

Verkligen allt om smink, perfekt hår, skräddarsydd hudvård, proffsens hemligheter och tidsbokade ingrepp!

Av samma författare

Skönhetsbibeln


fakta om hår


snygg


hej jag är snygg

stylisterna


ska kolla på stylisterna nu innan jag ska sova
det går på kanal5 play , värt att kolla på :) ♥

ny ring

köpte ny ring för ett tag sen på hindersmässan här i örebro, jag blev kär i den direkt, 60 kronor and i love it ♥
ser inte så bra på bilden hur den ser ut, men mycket diamant stenar o shimmer! får lägga upp en bild närmare på den snart

stylist sm





vi hade ju stylist sm i skolan som ni kanske kommer ihåg, och vi kom faktist 2a, och vart jävligt nöjd med det, vi hade 5 poäng mindre än dom som vann, och vi var 8 grupper så är otroligt nöjd, och om någon i vinnargruppen är sjuk är det vi som får åka!!! ska förgifta deras mat (a .. nej fy vad taskig jag är nu, men om jag ska helt helt helt ärlig så tycker jag vi skulle vunnit!



årtal


håller på med årtal i skolan ( stylist lektionerna ) och vi ska styla en person till ett årtal och jag har valt 70tal, och sedan göra ett arbete om det, valde att göra mitt som ett kollage, ett tex är biden som jag snabbt gjorde.

RSS 2.0